Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Jack Zhan

Telefoonnummer : +86 15011980696

WhatsApp : +8615011980696

Free call
Sunnran Packaging Machinery Co., Ltd.

Wij worden gewijd om cutomer goede kwaliteit te leveren kunnen makend machines met redelijke prijs

  • Sunnran Packaging Machinery Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: Sunnranpack Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 800-1000 Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Sunnran & Kaixin verenigt hun middelen en ervaring in een joint venture om onze klanten de best mogelijke projectoplossing te bieden.Kaixin Company werd opgericht in 2014 voor de productie van lakcoatingsystemenWij leveren zowel individuele machines als complete lijnen:

 

* 2-delige DRD-productielijn
* Productielijn voor blikblikken van 3 stukken
* Productielijn voor aërosolblikken
* Chemische machine voor het maken van blikken
* Productielijn EOE & POE
* Fancy Tin Can Makers
* Metalen bekleding en bodem productielijn
* Onderdelen voor lasmachines en Chinese combinatie­machines

 

Sunnran co. is opgericht om zich te concentreren op de markt buiten het vasteland van China.Machines worden gebouwd en vergrendeld volgens de lijn synopsis overeengekomen met de klantOnze zelf geproduceerde machines worden ook geselecteerd door andere beroemde blikmachines en blikmakers zoals: Golden eagle, Longwen, Shantou light, New Dodo, COFCO en Sihai Co.Wij hebben ervaren medewerkers met een aantal personen met meer dan 20 jaar ervaring in kansen maken evenals het ontwerp en de productie van kansen maken machines zoals lasers.

 

Onze belangrijkste klanten zijn betrokken bij de voedsel-, drank-, poeder-, aerosol- en metaalverpakkingsindustrie.met inbegrip van die in het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Oost-Europa.

We verwelkomen vrienden van over de hele wereld van harte om ons te bezoeken en leiding te geven.

China Sunnran Packaging Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Jieguco was estalished in 2014, want de aanvang producerend de machines voor lichaam kan die systeem, transportbanden, inductieoven, snijmachine enz. lakken.

 

 

Kaixin werd gevestigd in 2016, is het voor productie van de machines, automatisering want de luim makende en lassende vervangstukken kan.

 

 

Sunnran in 2019 wordt gevestigd, het is de gemeenschappelijke onderneming met het Bedrijf dat van JieGu en Kaixin-. Sunnran wordt gewijd om de overzee markt te onderzoeken want het helpen van klant krijgen machine met redelijke prijs kwalificeerde.

 

 

 

Dienst

Wij niet alleen kunnen de machines leveren door ons worden geproduceerd, maar ook kunnen het kant en klare project leveren want het volledige 3 stuk makend voeren kan, PC 2 kunnen makend voeren, beëindigen het maken van lijn, algemeen kan makend voeren en wij kunnen ook de verf leveren kunnen componenten & toebehoren die.

 

De machine of de gehele lijn zal assemblied zijn, met elkaar verbonden en commisionning vóór verzending. Het gedetailleerde trainingsmateriaal zal op klant worden voorbereid. Wij zullen mensen om voor installatie schikken naar het buitenland te gaan en steun op tijd te geven als de klant probleem na installatie ontmoette.

 

 

Welkom om ons voor het krijgen van de producten te contacteren die u nodig hebt.

 

Ons Team

China Sunnran Packaging Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

jackchum@sunnran.com
+8615011980696
+86 15011980696
+86 15011980696